Oldalak

2014. november 10., hétfő

Dárdai: Csak a Jóisten vagy a bíró tudja elvenni tőlünk a győzelmet

Dárdai Pál az év meccsének titulálta a jövő pénteki, Finnország elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőnket, amelyen nem tudja elképzelni, hogy ne magyar győzelem szülessen. Annak ellenére, hogy a szövetségi kapitány szerint nem igazán fekszik nekünk az északiak játékstílusa, Dárdai úgy látja, csak a Jóisten vagy a találkozó játékvezetője tudja elvenni tőlünk a három pontot - a kapitány arra is utalt itt, hogy Romániában is szabályos góltól fosztott meg minket a bíró.

Dárdai Pál a Magyar Televíziónak adott nyilatkozatában optimistán tekintett előre a Magyarország-Finnország Eb-selejtezőre (november 14., péntek, 20:45, Groupama Aréna), elsősorban a támadójátékon csiszolna még a hátralévő napokban, és reméli, a kitűzött cél, azaz a három meccsre tervezett maximális 7 pont az északiak ellen összejöhet majd.


- Nem teher, hogy mindenképp nyernünk kell a finnek ellen. Nehéz volt összeszedni ezt a négy pontot, most már az év mérkőzése következik számunkra. Nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk magyar közönség előtt. Csak a Jóisten vagy a játékvezető – mint Romániában az első gólunkat - tudja elvenni tőlünk ezt a győzelmet, ember nem. Nem lesz egyszerű, kellemetlen csapat a finn, nekünk nem igazán fekszik a stílusuk. Van négy napunk, kicsit többet fogunk foglalkozni a támadásokkal, hogy jobban nézzen ki a támadójátékunk. Egy feladatunk van nyerni, hogy szép vagy nem szép játékkal, az senkit nem érdekel. 5-7 pontot terveztem, ha nyerünk, meglesz a 7 pont – mondta a szövetségi kapitány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése