Oldalak

2014. november 25., kedd

A focisták fogadkoznak és visszavárják Dárdait

A magyar labdarúgó-válogatott játékosai tűzbe mennének Dárdai Pálért.

A csapat tagjai már eddig is hangoztatták, nagyon szeretnék, ha a megbízott kapitány – aki visszatért klubjához, a Hertha Berlinhez – maradna a posztján, és vele folytathatnák a közös munkát. Néhányan közülük a Blikkben még fogadalmat is tettek, hogy így próbálják maradásra bírni a trénert.

Juhász Roland futna, a kapus, Dibusz Dénes disznótorban ügyeskedne, a paksi védő Fiola Attila borkóstolásra vinné, győri kollégája, Lang Ádám pedig betonvédelmet ígér neki.

Lang Ádám 
„Ha a kapitány marad a posztján és lehetőséget ad nekem, mindent megteszek, hogy annyi gólt kapjunk, mint amikor nála pályára léptem – a finnek ellen 1-0-ra nyertünk."


Lang Ádám
Juhász Roland 
„Ha Pali marad a kapitány, megígérem, hogy teljesítem a 42,2 kilométeres maratoni távot. Régóta készülök rá, de, ha gyorsan dönt, akár már idén lefutom."


Juhász Roland
Fiola Attila 
„Szekszárdon születtem és tudom, Dárdai Pál szereti a vidékünkön termő borokat, ha visszatér, meghívom egy helyi pincelátogatásos vacsorára."


Fiola Attila
Dibusz Dénes
„A kapitány viccesen azt mondta az újoncoknak, reméli, nem csak a pályán háláljuk meg a bizalmát. Ha marad, egy disznótorban töltök neki kolbászt, amit együtt megehetünk."


Dibusz Dénes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése