Oldalak

2014. október 14., kedd

Elek Ákos nem léphet pályára

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy Elek Ákos nem tudja vállalni a játékot a Feröer elleni, kedd esti (20.45) Eb-selejtezőn.

Átmozgató edzés Tórshavnban a selejtező előtt
Elek Ákos végigjátszotta a Románia elleni, bukaresti mérkőzést, amelyen a 75. percben sárga lapot kapott. A középpályás elkezdte a keddi átmozgató edzést, ám néhány perc után abbahagyta a gyakorlást. Dárdai Pál, a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya már a mérkőzés előtt adott videointerjújában és a sajtótájékoztatón is utalt arra, hogy a játékosok egészségi állapota miatt lehetnek változások a kezdőcsapatban.

Elek Ákos kiesésével a magyar válogatottban egyedüli védekező középpályásként Varga József maradt, ám a DVSC játékosa Bukarestben jobbhátvédben pótolta a sérült Vanczák Vilmost. Elek helyére valószínűleg Tőzsér Dániel kerül be a magyar kezdőcsapatba.

A selejtezőre eddig a jegyek közel fele, mintegy 2500 belépő kelt el.

EURO 2016, SELEJTEZŐ
F-CSOPORT, 3. FORDULÓ
FERÖER–MAGYARORSZÁG
Tórshavn. 20.45. 
Vezeti: Kulbakov (fehérorosz) 

VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
FERÖER: G. Nielsen – Gregersen, Nattestad, Justinussen, Davidsen – Naes, Benjaminsen, Hansson – Holst, Edmundsson, Klettskard. 
Szövetségi kapitány: Lars Olsen

MAGYARORSZÁG: Király G. – Simon K., Juhász R., Korcsmár, Kádár – Lovrencsics, Tőzsér, Gera, Dzsudzsák – Szalai Á., Nikolics. 
Szövetségi kapitány: Dárdai Pál  

20.45: Finnország–Románia
20.45: Görögország–Észak-Írország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése