Oldalak

2014. augusztus 27., szerda

Káosz az MLSZ-ben

A magyar futball egyik legnagyobb problémája, hogy az MLSZ-ben hozzá nem értő emberek dolgoznak – persze tisztelet a kivételnek. Most ismét bebizonyosodott ez.

Szinte hihetetlen, de az MLSZ Fegyelmi Bizottsága tegnap mindennemű sportszakmai tevékenységtől eltiltotta a Mezőkövesd edzőjét, Tóth Lászlót, mindaddig, ameddig a sportszakember a FEB jogerős határozataival kiszabott pénzbüntetést az MLSZ részére nem fizeti meg.

Ezzel nem is lenne gond, hiszen rend a lelke mindennek, csakhogy a Mezőkövesd már befizette a büntetést.

Nem tegnap, hanem május 29-én.
Majd három hónapja.

Az MLSZ eltiltotta az edzőt azért, mert az MLSZ-ben nem vették észre, hogy 200 ezer forint büntetést már három hónappal ezelőtt befizetett a klub. Amely egyébként ezt bizonyítani is tudja.
Íme:Egyébként nem ez az első eset, amikor az MLSZ a mezőkövesdi csapatot sújtja. Emlékezzünk csak vissza, a bajnokság vége után a honi szakszövetség azért utasította el a klub óvását, mert állítólag nem fizették meg időben az óvás díját.

Az más kérdés, hogy az MLSZ erre akkor péntek délután 16 óra 5 perckor, tehát munkaidőn kívül, egy e-mailban adott utasítást, és a klubnak vasárnapig kellett volna utalnia pénzt, és mint tudjuk ez lehetetlen. Akkor kiemelten foglalkoztunk az üggyel, és természetesen megkérdeztük az MLSZ-t is arról, náluk miért nem a hivatalos levél postai kézbesítése számít átvételi dátumnak, illetve tudnak-e olyan bankot, ahol hétvégén is lehet pénzt utalni, de minő véletlen, nem kaptunk rá választ.

Csak arra várunk, hogy az MLSZ-nél mikor büntetnek már meg valakit azért a sok baromságért, amit összehordanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése