Oldalak

2014. június 12., csütörtök

Kibuktak a ghánai örömlányok: ugrott a vb!

Accra - A "dolgozó hölgyek" nem kerültek be az utazó keretbe.

Kiakadtak a ghánai örömlányok, mert nem mehetnek Brazíliába. Az afrikai ország kormánya saját támogatói köréből ötszáz szurkoló utazását biztosítja a futball vb-re, de ebbe nem került be egyetlen "dolgozó hölgy" sem. A nyugat-afrikai országban hagyományai vannak annak, hogy a drukkerek egy csoportját állami költségen viszik ki egy nagy tornára, nehogy már az ő válogatottjuk maradjon buzdítás nélkül.


Nyolc éve, még csak alig több, mint kétszáz támogatót repített el az uralkodó kormány Németországba, bár minden politikus igyekszik cáfolni, hogy a saját embereit vitte volna. A rendszert nem csupán politikai támadások érik, a ghánai örömlányok egyesületének vezetője is tiltakozott, mondván még árat is hajlandóak lennének csökkenteni, és mindenki jól járna, ha néhányan a "csapatból" elkísérhetnék Brazíliába Afrika Fekete Csillagait.

A vb országában egyébként a proctitúció nem tiltott, s mivel csaknem négymillió külföldire számítanak a torna egy hónapja alatt, az üzletág egészen biztosan virágozni fog. Ezek szerint a ghánai lányok nélkül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése