Oldalak

2014. február 28., péntek

Szalai kimaradt a válogatott keretből

Kihagyta a magyar labdarúgó-válogatott Finnország elleni, március 5-i felkészülési mérkőzésére összeállított keretéből Szalai Ádámot a szövetségi kapitány, Pintér Attila. A német Schalke csatára még úgy sem fért be, hogy 35 (!) futballista készülhet majd a győri összecsapásra - rajta kívül az 1860 München kapusa, Király Gábor az Ingolstadt középpályása, Hajnal Tamás és a West Bromwich Albion támadója, Gera Zoltán sem kapott meghívót.

- Vannak olyan futballisták a keretben, akikről eddig kevesebb személyes tapasztalatot tudtam szerezni, ezért hívtam meg őket, míg mások ezúttal azért nem kaptak meghívót, mert az ő képességeikkel tisztában vagyok, tudom, hogy szükség esetén számíthatok rájuk - indokolta döntését Pintér a futballszövetség honlapján.

Hiányzó
A Schalke csatárára haragszik Pintér Attila kapitány?
A kapitánynak és a csatárnak volt konfliktusa a múltban. Szalai a Hollandia ellen 8-1-re elvesztett Eb-selejtező után a magyar futballszakmára tett, nagy vihart kavaró megjegyzései nem tetszettek Pintérnek. Utána megbeszélték az esetet, s a szakvezető azt mondta, a csatárnak ugyanolyan esélyei lesznek bekerülni a válogatottba, mint bárki másnak.

Ők készülnek a finnek ellen
Kapusok:
Bogdán (Bolton), Gulácsi (Salzburg), Horváth (Mezőkövesd).
Védők:
Heffler (Paks), Lázár (DVSC), Korhut (DVSC), Vanczák (Sion), Lipták (Győr), Guzmics (Haladás), Kádár (DVTK), Juhász (Videoton), Leandro (Omonia), Laczkó (FTC).
Középpályások:
Pátkai (Győr), Sándor (Videoton), Gyurcsó (Videoton), Pölöskei (MTK), Vass (MTK), Elek (DVTK), Varga (Middlesbrough), Tőzsér (Watford), Szakály (DVSC), Koman (Ural), Lovrencsics (Poznan), Stieber (Fürth), Dzsudzsák (Dinamo Moszkva).
Támadók:
Rudolf (Győr), Varga (Győr), Orosz (Pápa), Szatmári (Pécs), Nikolics (Videoton), Futács (DVTK), Priskin (Maccabi Haifa), Lencse (Puskás Akadémia), Böde (FTC).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése