Oldalak

2014. február 28., péntek

Moyes görög tragédiája

Van, aki szerint az angol fociklub vezetői a skót menedzser utódját keresik.

Nincs magyarázat
Csapata gyenge futballja David Moyest is meglepte - és akkor mit mondjanak a szurkolók?


Óriási bukás, szégyen, görög tragédia - többek között így kommentálják a brit lapok a Manchester United égését, 2-0-s idegenbeli vereségét az Olympiakosz Pireusz ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az angol futballklub skót menedzsere, David Moyes magára vállalta a felelősséget a gyenge játék és eredmény miatt, ám ha nem vívja ki a továbbjutást a MU, az edzőt semmi nem mentheti meg a kirúgástól.

- Az európai kupaporondon még nem játszottunk ilyen rosszul  - kesergett Moyes, aki tavaly nyáron honfitársát, Sir Alex Fergusont váltotta a kispadon, de vele a gárda egyelőre minden téren bukik, az FA-kupából és a Ligakupából egyaránt kiesett, a Premier League-ben pedig 15 pont a lemaradása a listavezető Chelsea-vel szemben. - Meglepődtem, mert nem erre a teljesítményre számítottam a játékosoktól, akiknek szintén nagyon fáj ez a vereség. De úgy gondolom, megvan az esélyünk arra, hogy javítsunk az Old Traffordon. Korábban is voltak nagyszerű estéink, remélem, a visszavágón kiteszünk magunkért.

Bement
A rosszul játszó Manchester Unitednak szerencséje
sem volt, egy megpattanó lövéssel szerzett vezetést
az Olympiakosz
Már fél Anglia arról beszél, hogy egyetlen BL-mérkőzés választja el a kirúgástól Moyest, akinek alig két és fél hete van arra, hogy felrázza a sztárokat, és elérje a nyolcba kerülést a csapatával. Ráadásul a MU már csak akkor zárhat szép szezont, ha megnyeri az egyetlen sorozatot - a Bajnokok Ligáját -, amelyben még van esélye a csúcsra jutni. Mellesleg akad, aki szerint már most a skót utódját keresik a klub vezetői...


Az Olympiakosz spanyol menedzsere, Míchel érthetően elégedett volt a látottakkal és az eredménnyel, ezzel együtt nem élte még bele magát abba, hogy csapata kezében van a továbbjutás.

- Boldog pillanatok ezek, leginkább a játékosaimra vagyok büszke - nyilatkozta a görögök edzője. - De ha valaki úgy véli, hogy ez a 2-0 elég lesz a nyolcba kerüléshez, annak nincs igaza. Kétgólos előnyt szereztünk a Manchester United ellen, ami tulajdonképpen semmit sem jelent, a sorsunk majd a visszavágón dől el.

Kínok
Rooney (balról) és Carrick nem értett szót egymással a meccsen, nagyot égett a Manchester Görögországban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése