Oldalak

2014. február 28., péntek

Fülöp a Sunderland vendége

Nem felejtik el Angliában Fülöp Mártont! A magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusát, akinek karjában tavaly nyáron találtak rosszindulatú daganatot, egykori csapata, az angol élvonalbeli Sunderland hívott meg a vasárnapi Ligakupa-döntőre, amelyen Fülöp másik volt klubja, a Manchester City lesz az ellenfél a londoni Wembley stadionban.

- Nagyon kedves ez a csapattól! Három és fél évet töltöttem a Sunderlandnél, míg a Citynél csak néhány hetet kölcsönben - mesélte a Hartlepool Mailnek a magyar játékos. - Sosem feledem a Sunderland csodálatos szurkolóit, akik idegenbe is rengetegen elkísérték a csapatot. Bízom benne, Londonba is sokan utaznak majd közülük. Nem kérdés, hogy igen közel áll a szívemhez a klub.

Angliában természetesen azzal is tisztában vannak, hogy a kapus súlyos betegségen esett át. De ez már szerencsére a múlt, a játékos a lehető leghamarabb szeretne visszatérni a focipályára.

- Hiszem, hogy sikerülni fog - jelentette ki Fülöp. - Az orvosok azt mondták, semmi akadálya, hogy a betegség legyőzése után újra védjek, és biztató az is, hogy januárban nagyon sok csapat érdeklődött irántam.

Öröm
Fülöp Márton megtiszteltetésnek tartja, hogy ott lehet a Manchester City - Sunderland Ligakupa-döntőn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése