Oldalak

2013. november 24., vasárnap

Ki az első számú kiszemelt?

Még képben van a svéd tréner. Az elnök nem csípi a portugált.

A svéd focit jól ismerő Móré Imre ismét beszélgetett Csányi Sándor szövetségi elnökkel, és úgy tudja, Sven-Göran Eriksson a második helyen szerepel a kapitányi kívánságlistán. Ki lehet az első?

Kapitánykereső

Bölöni László
Évek óta téma, hogy az erdélyi szakember lesz a magyar kapitány, úgy tudjuk, soha ilyen közel nem voltunk ahhoz, hogy így is legyen. Az egykori klasszis futballista nagyjából évi 300 millió forintért jöhetne, apró bökkenő, hogy a románok is csábítják, és náluk már ült a kispadon.


Matjaz Kek
A szlovén szakembernek sikerült, ami idehaza senkinek: kivezette a válogatottat a 2010-es világbajnokságra. Bár a neve közel sem cseng olyan jól, mint Heynckesé, Erikssoné, netán Bölönié, úgy tudjuk, az MLSZ-ben felvetődött az idehozatala. Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy a horvát trónkövetelő Rijeka edzője. Egyébként úgy tartják róla, igazán színes egyéniség: DJ-skedik egy rádióban és gyakran hívják tévékommentátornak is.


Robert Prosinecki
A vb-bronzérmes horvát sztár hazája válogatottjának másodedzőjeként és a Crvena Zvezda vezetőedzőjeként tevékenykedett korábban, legutóbb pedig a török első osztályú Kayserispor kispadján dirigált - utóbbi helyen elég sikertelenül. Prosinecki megszólalt már magyar kapitányügyben, kijelentve, hogy bár őt nem kereste senki, érdekelné a kihívás.


Jupp Heynckes
A Nemzeti Sport szenzációként közölte november elején, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség elöljárói felvették a kapcsolatot Jupp Heynckes sztáredzővel. A 68 éves német azok után intett búcsút a futballnak, hogy az idén BL-győzelemhez segítette a Bayern Münchent. Nagy kérdés, hogy egyáltalán vonzza-e még a kispad az öreget...Paulo Sousa
Bár sokan biztosra vették, hogy a korábban a Videotont irányító portugál szakvezető kapja a feladatot, Csányi elnök állítólag nem igazán szíveli, esze ágában sincs magyar szövetségi kapitányt faragni belőle.


2. helyen
Sven-Göran Eriksson
A Svédországban élő Móré Imre szerdán megint találkozott Csányi Sándorral, s az MLSZ elnöke a hírek szerint azt mondta, a legendásan nagy nőcsábász Eriksson a második számú jelöltjük a kapitányi posztra.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése