Oldalak

2013. szeptember 24., kedd

Ronaldo 390 millióért vett Ferrarit

A huszadik luxusautóját is megvette Cristiano Ronaldo. A Real Madrid portugál labdarúgója 1,3 millió euróért (390 millió forintért) vásárolt egy LaFerrarit.

Cristiano Ronaldo évente 6,3 milliárd forintnak megfelelő összeget keres, azaz nem gond a luxuskocsi megvásárlása
A csatár Portugáliában, egy olasz autókereskedőtől szerezte be a korlátozott számban gyártott modellt, amely mindössze három másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órás sebességre. A 6300 köbcentis, 800 lóerős csodajárgány végsebessége 350 km/ó felett van, talán ezért esett Ronaldo választása erre a típusra. Korábban már volt Ferrarija, ám azt 2009-ben két nap használat után rommá törte.

A különleges négykerekű azonban nem árválkodik majd egyedül a portáján, hiszen korábban összesen 19 járgányt vásárolt össze. A mostani géppel együtt összesen 6 millió eurót (1,8 milliárd Ft-ot) ér az „autóparkja". Többek között BMW M6, Bentley Continental, Porsche Cayenne, Audi Q7, Lamborghini Aventador, Maserati GranCabrio, Rolls-Royce PhantomMadrid — A huszadik luxusautóját is megvette Cristiano Ronaldo. A Real Madrid portugál labdarúgója 1,3 millió euróért (390 millió forintért) vásárolt egy LaFerrarit. , Bugatti Veyron, Aston Martin DB9 és Mercedes C 220 CDI is megtalálható a garázsaiban.

Van miből erre a célra áldoznia, hiszen nem régiben hosszabbította meg a szerződését 2018-ig a madridi klubbal, s évente 21 millió eurót (6,3 milliárd forintot) kaszál, ezzel ő a világ legjobban kereső futballistája.

– Mindenki tudja, hogy imádom az autókat, szeretem a különleges típusokat. Szerencsés vagyok, mert megengedhetem magamnak, hogy a legjobb kocsikat használjam – nyilatkozta korábban Ronaldo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése