Oldalak

2013. szeptember 5., csütörtök

Kovács Gábor interjú

Kovács Gábor szerdán ünnepelte huszonhatodik születésnapját, ennek kapcsán beszélgettünk.

Kovács Gábor

Mikor gratuláltam, fújtál egyet, és azt mondtad, hogy megöregedtél. Komolyan gondoltad?
Mutatkoznak ugyan a jelei, de nem gondoltam komolyan…

Ha már a jeleknél tartunk… Ezek neked mostanában elég pozitívak.Igen, nincs okom panaszra. Bekerültem a csapatba, a Puskás Akadémia ellen gólt is szereztem, bízom benne, hogy továbbra is hasonlóan jól mennek majd a dolgok. Egyelőre én kaptam meg a bizalmat Horváth Ferenctől, de senkinek sincs biztos helye. Hétről hétre meg kell küzdeni a bekerülésért, remélem a továbbiakban is sikerülni fog.

A hat forduló után milyennek látod a teljesítményünket?Vegyesnek. Az utóbbi három meccsben, de leginkább a Honvéd és a Győr elleniben több volt, mint amit kihoztunk belőle. A Honvéd elleni nyerhető lett volna, és Győrben sem volt a vereségünk olyan sima, mint ahogy azt az eredmény mutatja.

Mit gondolsz az eddigi pályafutásodról?Tarthatnék előrébb is. Ez nem csak rajtam múlt, de persze én is hibáztam. Szerencsére itt Pakson minden adott ahhoz, hogy csak a focira lehessen koncentrálni, és az ember valóra válthassa az álmait.

Mik ezek az álmok?Szeretnék egyszer válogatott lenni. Fiola Attila példája bizonyítja, akinek innen is gratulálok, hogy Paksról is lehet meghívót kapni a nemzeti tizenegybe. De külföldön is szeretném kipróbálni magam.

A következő bajnoki mérkőzésen a Kaposvárt fogadjuk. Erről a találkozóról mit gondolsz?Egyértelmű, hogy csak a győzelem az elfogadható. El fogunk követni mindent, hogy ez sikerüljön is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése