Oldalak

2013. szeptember 11., szerda

Kedves Dzsudzsák Balázs, jó lenne, ha végre az eszedbe vésnéd jól erősen: te a szurkolók miatt vagy az, aki

„Mindek álljak meg, úgyis azt írtok, amit akartok” – vettette oda csak foghegyről Dzsudzsák Balázs a rá váró újságíróknak tegnap este. Szerencsére ott volt Sztancsik Tamás, az MLSZ válogatottért felelős sajtósa, így sztárocskánk végül csak megállt, és megsértődve bár, de válaszolt a sajtó kérdéseire.


Dzsudzsák Balázs nem érti, miért nem tetszett a magyar szurkolóknak a románok elleni teljesítmény.
Dzsudzsákk Balázs nem érti, miért kritizálták például többen őt, amikor Bukarestben legfeljebb tíz alkalommal ért labdába.
Dzsudzsák Balázs nem érti, miért volt egy ország elkeseredve a pénteki produktum után. 

Én meg nem értem, hogy Dzsudzsák Balázs mit nem ért. 
Nem értem, hogy Dzsudzsák Balázs még mindig nem tanulta meg - vagy tanította meg neki valaki - , hogy ő van a szurkolókért, és nem fordítva.
Nem értem, hogy Dzsudzsák nem tanulta még meg, hogy nem csak a győztes meccsek után kell villogni a kamerák előtt, hanem a kritikát, sőt, az erős kritikát is bírni kell, főleg, ha az jogos.
Nem értem, hogy Dzsudzsák még mindig nem ért rá, a futballisták élete nem csak abból áll, hogy két meccs között méregdrága sportkocsikkal száguldoznak.

Dzsudzsák Balázs a tegnapi, észtek elleni győztes meccs után nem akart megállni az újságíróknak. Persze, a nyilatkozatában sem volt sok köszönet, lényegében kioktatott mindenkit, és elcsukló hangon, már-már sírással küszködve mondta el, hogy ő bizony félt, hogy megverik a szurkolók a románok elleni mérkőzés miatt, bár azt hittem, ez utóbbi - mint ahogy a rendőri védelem is - tipikus magyar túlkapás.

Dzsudzsák Balázs megsértődött az újságírókra.
Persze nem akkor, amikor fényezték, amikor naponta jelent meg róla egy-egy dicsérő cikk. Nem, Dzsudzsák Balázs most sértődött meg, amikor kritizálták. Sőt, vette a bátorságot, és megsértődött a szurkolókra is. Vette a bátorságot, és kioktatta a drukkereket arról, hogyan kell szurkolni.

 Kedves Balázs, jó lenne, ha végre az eszedbe vésnéd jól erősen: te a szurkolók miatt vagy az, aki.

Dzsudzsák nyilatkozata videón:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése