Oldalak

2013. szeptember 24., kedd

Huszti dupla öröme

Boldog apaként, fantasztikus játékkal tért vissza Huszti Szabolcs. A Hannover labdarúgója két- mérkőzéses eltiltása után a hét végén az Augsburg ellen 2-1-re megnyert bajnokin futballozott újra, gólt szerzett és gólpasszt adott.

A futballista boldogsága óriási, hiszen nemcsak győzelemhez segítette csapatát, hanem első találatát szerezte, amióta édesapa lett. Felesége szeptember 3-án Budapesten, a Róbert Károly magánklinikán adott életet kislányuknak, Miának.


– Hatalmas stressz! Ott voltam a szülésnél, és tudom, sokat jelentett a jelenlétem a páromnak, de elég nehéz tehetetlenül üldögélni, miközben neki hatalmas fájdalmai vannak, ráadásul már két emberért aggódsz. Örülök hogy végre túl vagyunk rajta és a legfontosabb hogy mindketten jól vannak! – mesélt érzéseiről, Huszti a robertklinka.hu-nak adott interjúban.

Huszti Szabolcs gólöröme is mutatja: gyermeke születése életének eddigi legfontosabb pillanata
A futballista kislánya 3850 grammal és 53 centiméterrel született. Az édesapa nagyon elérzékenyült, amikor először pillantotta meg gyermekét.

– Ezt nem lehet leírni. Gondolom, mindenki másképpen reagál! Én sírtam... – mondta Huszti Szabolcs. – Szeretnénk mindent megadni a kislányunknak, amit lehet. Itt a szeretetre, a nevelésre gondolok.

Mia szeptember harmadikán született – a kislány és édesanyja is jól van
 Felesége és Mia az első heteket Magyarországon tölti. A pár azért döntött úgy, hogy a budapesti magánklinikán szülessen gyermekük, mert bár jól beszélik a német nyelvet, idehaza is minden segítséget megkaptak.

– Először is mindketten elég jól beszélünk németül, de azért az orvosi szakszavakat vagy a vajúdás közbeni információkat könnyebb megérteni az anyanyelvünkön! A másik, hogy mivel én itt, kint is sokat utazom meccsekre, edzőtáborokba, az első pár hétben otthon több segítséget kap a feleségem a szüleinktől, családjainktól, mint tőlem! Természetesen alig várom, hogy végre velem legyenek! – jelentette ki a focista.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése