Oldalak

2013. szeptember 24., kedd

Dzsudzsák apja már nem adós

Megszüntették a végrehajtási eljárást a Dinamo Moszkvában szereplő válogatott focista, az évente egymilliárd forintnyi összeget kereső Dzsudzsák Balázs édesapjával, Andrással szemben.

Legalábbis már nincs a neve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által nyilvántartott listán. Mindez a legújabb frissítés eredménye.


Egyik olvasónk a múlt héten hívta fel figyelmünket az ügyre, s ennek kapcsán többször kerestük Dzsudzsák Andrást, aki azzal is ismertté vált, hogy ő működtette a nyírlugosi futballpályán a „22-es varázsa" nevű vendéglátóipari egységet. A vállalkozás azonban nem lehetett túl sikeres, ezért már nem is az övé a szórakozóhely. A focista édesapja felháborodottan vette tudomásul, hogy hírbe hozták az adóhatósági ügyben, azonban a végrehajtási eljárás részleteiről, hátraléka nagyságrendjéről nem volt hajlandó nyilatkozni.

Rendezték a tartozást, Dzsudzsák apja lekerült a NAV listájáról
– Nincs semmiféle tartozásom. Ha volt is, már befizettem – mondta egyik alkalommal Dzsudzsák András, akit hétfőn ismét megpróbáltunk telefonon utolérni, de a bemutatkozás után azonnal megszakította a vonalat.

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal szóvivői személyiségi jogokra hivatkozva nem adtak felvilágosítást a tartozás mértékéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése